SORRY

Hej, sorry, glömde en av de absolut bäs´ta musikvideosarna ;)

Den heter Konitchiwa Bitches med Robyn. Den är såååå rolig! Skönt gung och hon sjunger kul och själva videon är charmig och rolig!! HAHA! Kolla på den, skratta och le!

Hejdå!

youtube.com

Hej! Alla är vi inne på youtube nån gång i alla fall. Här är mina favoriter:

Joyful Joyful Sister Act 2- Jätte bra ochhärlig låt och musikvideon är ochså härlig.

So wath - en crazy musikvideo och skit bra låt!!Du måste se den!!

Pleas don´t leav me/ Pink  - kanske inte den bästa låten men musikvideon är värld att se!

Beat of my Heart/Hillary Duff - Gammal men bra låt. Musikvideon är cool.

7 things /Miley Cyrus - Bra låt, poppig!!

Miley Cyrus fly on the wall - Är du trött nu? Då kommer du vilja dansa när du hör denn låten!!

Vi ses! :)

Ont i halsen. :(

Jag har så himla ont i halsen! :(  Har varit allde´les för lätt klädd ute, ett smart tipps är att inte vara så lättklädd, även fast det är varmt så är det "bättre att svettas in våren". Ja, det ska jag lyssna på nu när jag nyss haft feber och nu har ont i halsen.

TIPPS till ont i halsen:

Om du är hemma och inte har något till hands så har jag ett billigt tipps. Koka te vatten VARMT, sen pressa i en eller två(efter smak) sitron skivor i, häll ochså i hånung så mycket du vill. Det är jätte gott och jätte bra hals medicin! Jag lovar.

Sen vet jag inte mer, kanske att vila halsen och äta halstabletter. Men BRA halstabletter som HJÄLPER. Inte med smak och lekerol och honung m.m. Den med Isbjörnen på är BÄST!!

         
                            Dehär halstabletterna är skit                    och dehär äääääger!



Ha det bra, ska se
over her dead boddy nu :) Hoppas den e bra!

Föresten, har du nåt tips mot ont i halsen? Så vill jag ha det! ;)

                  ses!

Jordgubb och grädd muffin!

  • Hej, jag älskar att baka muffins och jag tänkte dela ett gott recept från min Muffins bok skriven av Sue McMahon.

                                                
                                                              Såhär kommer muffinsen se ut i slutändan!

    De här muffinsen smakar bäst med färsk grädde men om det är varmt och du inte tror grädden kommer hålla sig,                            kan du byta ut grädden mot marängsmörkräm.


    Detta recept räcket till 12 normal stora muffins.

    Till muffinsen
  • 12 normalstora muffins.

              6 msk jordgubbssylt

Till toppingen

2,8 dl vispgrädde
2 msk florsocker
6 jordgbbar, halverade

En plåt för 12 muffins med pappers formar.

1. Skär av toppen på muffinsen och bred på jordgubssylt. Sätt tillbaka locket.

2. Till toppingen: häll grädde i en skål tillsätt florsockret. Vispa grädden tills den bildar mjuka toppar. Skeda sedan upp den på varje muffin. Avsluta med att garnera med en jordgubbshalva ovanpå. Håll muffinsarna kylda tills det är dags att servera dem.

Ja, detta var bara en JÄTTE god muffins topping! Själva muffinsen kanske du själv har recept på, det kan vara en choklad muffins, kladdkaka, vaniljmuffins. Kladkakemuffin receptet finner du i mitt första blogginlägg. Mer recept på www.recept.nu  :)<3


                                    Ha en fortsat trevlig påsk!



Glad Påsk!

Glad påsk på er! I Örebro är det nästan som sommar, 13 grader och sol! Jag går runt i en kort sol klänning!

Letar ni ägg? Jag gör i alla fall det, men jag och min syster vill heldre ha grejjor en godis. Det har jag ochså fått i fyra år. I år hittade jag mitt ägg på en minut, den låg i en resväska i källaren, i mitt supergigantiska ägg så låg det en kok bok. Muffins hette den skriven av Sue McMahon. Boken är ganska ny, utgiven 08. Det är massor av roliga ochbra muffins recept i den för alla tillfällen och smaker.
Här är boken! 49 kr på rean i ica maxi! ;) Över 80 recept och sen finns det massa bra tips! ;)

Sen fick jag en hundralapp, jag håller på att spara pengar, kanske till sommarkläder, vem vet? Det låg ochså tre mini choklad kakor och en napp påse. Mmmmm!

Bra grejjor att önska sig i sitt påsk ägg:

1.En bok, visdoms bok, recept bok m.m

2. Godis, kan ingen motstå.

3. Pengar, till dig som sammlar och inte vet vad du vill ha.

4.Smycke, smink, presentkort.

5.En resa!

                                                                                                                                                                                                                            
Jag hoppas innerligt att det komer några påsk kärringar till oss, själv är jag för stor för att gå, men det är kul när det kommer några sötingar. Vi har marabo hemma som de ska få... när de kommer. Ååå, jag älskar påsken. Ska snart till mormor och min moster och äta lunch sen ska vi fika och äta middag hoss os! Så mysigt! :D Men glömm inte att Jesus dog för dig och mig på påsken och det är derför vi firar påsk! Jesus älskar dig.

                                     Glad påsk!!

Talang!

Hej, har nyss kollat på talang och nu chattar jag med Charlotte Pirelli, ja mina frågor till henen har inte kommit frm en men jag hoppas att hon åtminstånde svarar på en :-) ! Carina är inte direkt hos någon intressant ikväll i programet berg flyttar in, förra veckan var hon hos Pernilla Whalgren och det var skit kul :D<3


Min söta kanin Irma på min rosa matta :)


   Här tar Irma sina första hopp utomhus 09 :)


Jag älskar kaniner! ;)


Ha en bra kväll <33

Mina bästa blogg och modesiter!

Jag tycker det är mycket roligare att läsa andras bloggar en att blogga. Mina favoritbloggar som jag läser varge dag är:

Pernilla Whalgrens blogg! Den är jättebra, hon delar med sig mycket av sin vardag och hon skriver minst ett inlägg varge dag. Hon bloggar på mama, det är bara att söka på google så hitar du bloggen ;).

Isabella Löwengrips blogg. Ja blondinbella menar jag ju. Den är ju jättekänd, men jag tycker inte att det är så mycket mode och tips i den. Isabella skriver mest om henes vardag vad hon ska göra på kvällen, vad hon har gjort, vad hon har ätit m.m. Det kan bli lite trist i längden. Isabella skriver minst två inlägg pär dag, ibland fem.

Stocholmstreestyle blogg. Dehär är en 100% mode blogg. Det är några personer som går ut på stocholms gator och när dom ser någon de tycker ser chic eller cool ut så fotar de dom och sen får de beskriva lite vad de har på sig och om deras stil. Det ger mycket insperation. Det är båste tjejer och killar med i bloggen, men det kommer bara inlägg typ fyra fem gånger i veckan.

Läs ochså:

Charlotte Priellis blogg på chic.se. Charlotte skriver ungifär varge dag, det är alltifrån mode till hennes dagliga liv. Kanske inte är den bästa bloggen men den är läs bar. Ni som gillar Charlotte kommer nog älska bloggen.

Min mosters blogg. djungelvral.blogg.se  , Sandra(min moster) skriver ungifär fyra gånger i veckan. Sandra är en 21 rig tjej(tror jag nog) som utbildar sig till lärare. Hon är kristen, snäll och skriver långa inlägg. Pröva att läsa den!!

Sen är jag inne på endel mode sajter ochså, här är mina favvosar! ;) <3

elle.se Elle modemagazinets egen hemsida. Här kan du börga prenumenera( som jag), läsa om mode, vinna saker, läsa grymt bra bloggar, kolla på elle galan, läsa om schoopping och skönhet och massor av roliga saker. Elle betyder hon på franska.

chic.se Chic är ett modemagazin med kändisar, mode, skönhet och shoping i. Allt som står i tidningen finer du i stort sett på hemidan. Här kan du alltid vinna lyxiga prylar och läsa roliga bloggar.

 Besök oxå:

www.mileycyrus.com   www.amydiamond.se   www.clubpenguin.com  www.recept.nu


Ha det bra och gå inte för lätt klädda, som jag gjore och nu är jag sjuk!

                                           
                                                                                    GLAD PÅSK!

Jag älskar sol.

Jag bara älskar solen! Den ligger just nu som ett plåster över örebro. <3 Idag fick jag sovmorgon, när jag väl komm till skolan så kollade vi på en (tråkig) långfilm och jag åt så mycket snaks att jag inte orkade mat! Hehe. Sen hade jag musik klass och det är alltid lika kul.
I går var jag ute med Irma för första gången på 2009. :D<3

I vår kommer jag ha en jeansjacka, det är så vårigt. Spara skinjackan till hösten och andvänd en jeans jacka.Min är från lindex 399 kr.

Ska spela gittar skriver kanske sen.. hörs!


                                    Convers är inne i vår ;)<3


RSS 2.0