Våga prova Palestina ;-)

                                                       Heeejssann!

Jag har inte skrivit på ett tag efter som att det varit mycket på senaste tiden. Men nu är det änkligen lördag så jag kan koppla av med godis och en bra film framför tv:n ikväll. Nu skriver jag bara ihopp ett snabbt blogginlägg. Men ni ska självklart få ett modetips som jag tycker är välldigt hett nu!

                                    Palestina sjal.

Ja faktist! Jag har andvänd palestina sjalar i olika ferger nstan hela denna veckan! Super hett.
Till er som tänker " Palestina sjalar är bara för pallestinier" säger jag:
-Testa, våga tästa palestina sjal.
Det finns självklart i många olika ferger. Mina favvosar, och dom som jag personnligen har är, min rosa och svart rutiga, supersnygg från paris. Den lila och vit rutiga oxå från paris. Det svart, vita från Lager 1157. VÅGA testa, för den finns för 60-160 kr lite överallt. Jag LOVAR att du kommer bli kär i den! ;-)

Här är några snyggingar:

                                                                 Den rosa godingen!

Den svarta är ju stilren och super snygg!




                                                                  Kanske den blåa är snygg.









LILA är MIN ferg just nu ;-)





                                              Tack för att ni läser! Ha en bra lördag!KRAM!/JoJo

                               Här får ni en bild av mig:

              

               Unna dig själv lite candy nu ;-)            KRAM!

Skönt att få ta det lite lugnt.

´                                   

Jag känner bara att det skulle kännasbra att ta det lite lugnt. Lägga sig ner och lyssna på sin nya bra skiva på sin mp3. Holler du inte med?Just nu är min favorit Breakout med Miley Cyrus. Hon har en bra röst och jättebra låtar, lugna och superpopiga, blandat. Det finns låtar för alla tillfellen. Skivan är ny och det är hennes första skiva men den är jättebra. Jag laddade diret ner den i min mp3 och nu lyssnar jag på den överalt, och alltid när jag pluggar.den finns för 159 kr på NajzPrajz och för 189 kr på Åhlens. Den är värld att ge ett försök. Jag blev överaskad i alla fall. ;-)

Nu sitter jag och pluggar. Jag ska göa en modetining med kläder och mode från 1600-talet. Jag behöver all hjälp jag kan få, så snälla tippsa mig, HELP! Det kommer ta mycket tid och jag har redan ont i huvudet. :S
Men jag ska ha lite kul i alla fall. Snart kommer en god vänn till mig och så kommer jag hänga med henne, jag har inte träffat henne på jättelänge och det ska bli kul, jag ska bara roa mig och ha lite kul, inte tänka på tråkiga saker. Fyll dig med bra saker. 
                                                 Har du sett den ej? Annars så ska du se den NU.


Dagens kommihåg(och i livet):Fyll ditt hjärta/Hjärna med massa bra saker. Fyll det inte med dåliga saker, så gå inte runt och tänk på massor  med dåliga saker och neggativa saker. Var possetiv i ditt liv och tänk på det som göt dig glad. Fyll dig med braq saker. Ja det hjälper mig i livet. Jag tänker på det varge dag. Ja tänk vad något litet man läser kan påverka en. Nu ska jag gå och fylla mig med bra saker. ;-)

/JoJo


RSS 2.0