Så fixar du stjärnstilen, topp till tå!

Alla typ alla i alla fall vil ju se ut som stjärnorna, men många undrar, hur gör dom för att se så snygga och chica ut?
Jag har klurat litegran och har MITT stjärnsvar. DU kan ju testa och se, jag tycker att det funkar!
Lycka till ;-)

                                
                                        Hillary Duff och Lindsay Lohan är jättefina.


OBS! Detta är bara enligt MIG! Du kanse tycket anorlunda.

HÅR.
Ha en frissyr, alltid nån struktur på det hela. Exempel, plattat, vågigt,lokigt, uppsatt. Du kan ju bar atvättahåret och lägga i lite hår gele i det så det blir lite vågit typ, eller så det blir någon frissyr. Men en frisyr är viktigt!
                                                         TIPS!
Blöt/tvätta håret kvällen inan. Sätt upp håret i två eller tre flätor medans håret är blött och sov med det. Nästa mogon tar du försiktigt ut flätorna och lägger i hårgele, krama hela håret med gelen och sedan har du de vackraste och snyggaste lokarna ewer. Det är mitt billigaste och bästa hyårtips, och du behäver inte slita på håret med en gammal loktång heller ;-)
 
               
                     
                             Ashley har bästa lockarna!


SMINK.
Kändisarna har inte alltid så mycket smink som du ser att dom har på galor, på sen eller i en film. det är jätte viktigt att låta ansiktet få vila ibland från smink.(Vilket jag är dålig på att göra). Men jag tycker för att få stjärnstilen ska du defenetift ha låånga flörtiga och snygga ögonfransar.Börga med att lägga mascara på underfransarna, då klibbar det inte i hopp sig lika mycket ;-) Glansiga läppar är veldigt snyggt, chict och vackert.Det blir extra sött med lite rouge längs med kindbenet. :-)
                                                         TIPS!
För att få långa ögonfansar, andvänd en tre  stegs mascara. Om du inte har tillgång till det så aplicera två lager av din favorit mascara.

                              
 Emma watson har en fin naturlig sminkning.

Jag rekomenderar starkt Niveas dubble black mascara. Aplisera först volym sedan långhet. Varar länge och ger dig drömmfransarna(jag har den) ;-) Priset är runt 105 kr.


SLASÖGON.
Ett par stora solbrillor är bra när man känner sig trött.Välj den glamorösa sorten! Andvänd bara solglasögon på sommaren och vintern(för snön).

                


SMYCKEN. Blandra tjocka smala och i olika ferger armband.Det blir snyggt. Du kan ha lång aeller/och korta halsband, men ganska matchande annnars blir det konstigt. OBS!Blanda alldrig silver med guld!! Till långa halsband, ha små  örhengen.Ha två eller tre ringar , det blir snyggt.

                          
                                     Jag älskar denna ringen! Har en liknande själv.

SKOR. Välj helst klakskor. Men om du inte gillar det så ta ett par glaumorfösa plattskor. Men om du har en mer tuff stil, ta sneakers. Merket con verse är snyggt.

           


Jag har dessa converse och dem är coola och snygga. 600 kr.


Topshophar snygga skor ;-)


VÄSKA. Välj en glaumorös väska.Men kommihåg. brunt passar ej till allt, tänk på vilka kläder du har när du väljer en väska. Tips, Det finns billiga väskor som är chica på second hand butiker.

                                   OBS! Denna läkra väska fyndade jag på Åhlens för ENDAST 39 kr.




NAGLAR.  Fransk manikyr är absout bäst och snygggast och klassiskt. Jag brukar ha det. Men just nu är min favvo ferg på naglarna lila. Jag har det lila nagelacket från Make Up Store 129 kr. Jätte bra  och prisvär.
Svart är en klasiker för dig som inte gillar lila, svart matchr till allting typ och är snyggt ;-)
                                       Fransk manikyr ät min personliga favorit :-) .



 Sådär. Det var allting för mig. Du kanse kan plussa på lite av detta med de du gillar. Jag lovar att det blir bra!

/JoJo - mode faan! (men som endå gillar skönheten med i ELLE en modet! ;-)

              

Gäster.


Hehe, jag är inne på syrrans dator så det får bli en hav hennes kändis bilder.

Heeej bloggen.
Idag ska jag få gäster, i massor.
Ganska anstrengande men kan ju bli trevligt :-)

Mitt tips för idag: Läs ELLE (tidningen) eller Chic fulllt med mode, skönhet(min favvo :p) och tipps ;-)
Dagens mat tips: Paj ;-) Ha knytkalas med paj så kan alla smaka av alla :-D !! Det ska jag ha idag!
Dagens kändis: Miley Cyrus.
Dagens klipp på you tube: 7 tings med Miley Cyrus och Beat of my heart med Hilary Dyff.


Kraaaa på er godingar/JoJo

High school musical

                      

Yepp! Idag såg jag den. Tisdagen den 28 oktober. Jag såg den med tre andra vänner. Jag ska beretta lite om filmen för er.

Detta är deras sista år , dom ska sätta upp en musikal om deras sista dagar, Gbriella(vanessa) ska typ byta skola ja och mer får ni se i filmen.( jag bara sa lite för ni har säkert läst om den nån annan stans. Se tralien på www.sf.se och boka biljetter där oxå. Men jag kan beretta lite om min upplevelse om filmen.

                                   
Vanessa(Gabriella då) har endrat sin stil för mycket i denna filmen tycker jag. Nu kommer hon med öga klakskor och kort kläning till skolan och hon verkar mer skälvsäker. Men det e annars samma skola och sådant. Det enda är att alla har växt lite mera. Det är tre nya ansikten med i filmen. Kolla så får du se ;-)
Du kanse tänker, esh jag hyr den men jag säger dig, om du gillar HSM så är det verkligen anorlunda att se den på en stoor bio duk!Riktig skilnad säger jag.Ljuset är anorlunda, man ser allt på ett annat och bättre sätt, och sedan har dom mera pengar nu att spenderaa på grejjor till filmen så dom har gjort det bra. Det är många sånger och danser, alla sjunger något typ.Colla danser och sådant. Även fast sångerna inte är det bästa.  Det jag älskade med denna filmen och saknar hos de andra är att denna filmen har mera skämt och soligheter och denna filmen käns på något sätt mer personlig typ.Jag skrattade mycket och det var fina/söta detaljer. Sharpay var sig lik i alla fall ;-) Men det var coolt när hon först kom till skolan.  Filmen börgade grymt bra och ja, jag gillade denna och den är värd att betala för at de alla på bioduken för det var bättre upplevelse, roligare och bättre än best! Jag tycket klart att denna filmen var bäst av ALLA HSM filmerna!

Musik och dans:Sångerna och musiken var klart bättre i första och andra filmen. Jag tycker att i denna filmen har dom tagit lite från andras låtar. Lite för mycket. Men en jättebra låt finnns i allafall med. Den som e i börgan ;-) .
Men danserna är bättre och större än bäst. Förlåt skulle bara tästa att skriva så :,-D . Danserna är bättre i denna filmen en i de andra. men nu har dom ju lite mera pengar att lägga ner på filmen oxå ;.)


FILMEN ÄR ABSOLUT VÄRLD ATT SE! SÅ SKYNDA DIG OCH KÖP BILJETTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


/JoJo


p.s Vi var ensamma på min rad, det var nästan inga i bio salongen! Var är NI?????


          
                     
I klassummet.

          
                    Nytt kärleks par.

 

           

             Och deras musikal!


                        Se ya! (L)


I (L) Shooping

                                                 Men vämm gillar inte det..?

Idag börgade min dag med att jag tog en lång sovmorgon. Sedan bakade jag skones till frukost :P . Och jag drack citron te eftersom jag hadde ont i halsen. Du kokar varmt vatten(VARMT) och sedan pressar du en citron skiva i koppen så har du hals medisin. Jag var tvungen att cykla till stan :( (Ett minus) men det gick ju bra. Och hjälp vad jag shooppade, mer en var jag hadde tänkt. Det blev sammanlakt 11 påsar. Okej jag holler med det låter så lite men det är verkligen jättemycket. Jag köpte lite kläder och ett ljuslila nagelak från Make Up Store (min favvoafär :-P) men jag köpte mäst inredning till huset. Mycket tungt att bära på. Och många inrednings presenter. Det vägde såå mycket. Min kamera är sönder så jag kan tyvär inte ta en bild på alla påsar även om jag velat.Jag (och mina väninnor) åt mat på ett jättebra och mysigt Cafeé , Java. Jag tog en jättegod veggitarisk salad(är vegitarian) men massor av goda grönsaker, god ost, god sås och bröd. Så gott. Jag kan rekomendera den. Säg bara att du vil ha en vegitarisk pastasalad. Kostade ck 60 kr så oroa dig inte för priset, och du får jätte mycket för det ;-)Sedan åt jag en kola kaka med grädde, god men väldigt mastig. Till detta drack jag cola.
Det var nästan kolsvart när jag var verkligen tvungen att cykla hemm(och då hadde jag inte hunnit gå in i alla afärer som jag hadde velat).Luften var härlig och det doftade vinter(jag och mina dofter xD) och jag frös ingeting. JÄTTEBRA! (Y) .
                                                  Alla borde dra på stan, passa på nu ;-)


Detta ljuslila nagelaket från Make Up Store har jag, jag kan rekomendera det, bra kvalite och fin färg.


Jag fik en jätte fin påse från Make up store ;-) (men den ser inte ut som på bilden, jag kunde bara inte hitta någon bild på en påse från make up store!


Stödj Rosa bandet, köp ett band och massor med olika saker som finns att köpa. Jag köpte idag ;-)



Kraaaam, nu ska jag se en film. /JoJo

Höstlov=Filmlov?

Det käns bra att jag inte ska till plugger i morgon eftersom att det är höstlov. Vissa säger, Jaha, änligen kan jag kolla                                klart på alla filmer som jag vill se! Men är verkligen höstlov filmlov?


Ja asså jag har inga stora planer för min ledighet mer en.... eller   jo lite planer kanske jag har....

Måndag
Låååång sovmorgon med god frukost. Sedan ska jag dra och schooppa på stan med venninorna. Kanske se någon bra film på kvällen...... jag tror jag slänger in en lunch på stan.

Tisdag
Sovmorgon ;-) Jag ska nog spendera dagen med en vennina. Sedan går jag nog med mina tre veninnor och kolar på filmen som  är så populär och går på bio... High school musikla 3! Jag lovar, för ni  som är lite skeptiska eller undrar om ni ska se  den eller inte så ska jag minnsan skriva i bloggen då vad jag tyckte om den och om den är värld att vänta för eller se direkt. I promies ya!  Ja och då blir det ju popcorn såklart ;-)



Onsdag
Kanske lägga lite tid på släkten. varför inte? Det var ju ett tag sedan... vissa jobbar men andra är ju pansionerade ;-)

Torsdag
Sovmorgon...kanse hittar på någoting med pappa eller syrran. Eftersom att pappa inte jobbar då. På kvällen får vi gäster :) .

Fredag
Öj, redan fredag!? Jag ska kanse på stan....? Sovmorgon... träffa morbrorn eller nåt liknande..!

 Men för er som vil se något nytt på eran tv så rekomenderar jag er att hyra dessa filmer. Mina två filmtips!


A cinderella story


Byt ut en mobil tellefon mot en glassko, en tvådörrars cabrioett mot en pumpa och en förort till Los Angeles mot ett långt kångt borta. Vad får du då? En rolig, lycklig, sorlig i alla sina dar skruvad askungen saga.

Filmen handlar om Sam(Hilary Duff) vars pappa dog när hon var liten, hon tvingas bo med sin styvmamma och hennes elaka och korkade styvsystrar mitt i torkan. Sam jobbar på hennes styvmammas cafe varge dag för att samla ihopp pengar  till hennes drömm, Princeton college.
Hennes anonyme e-male kompis (Chad Michyele Murray) hennes dröm prons vill treffa henne på haloween partyt. Dom träffas men Sam är mystiskt borta, eftersom att hon inte fik gå till festen så var hon tvungen att springa vid 12 slaget.
Men han gör allt för att hitta henne och veta vämm hon är....

Filmen är barntillåten, den är en romantisk komedi och den är 91 min lång.

A cinderella story är rolig, sorlig, lycklig och såå romantisk. Den är värld att se ;-)

 A cinderella story.



Syskonen baudrleires olycksaliga liv



Jim Carrey som är så bra spelar såklart den onda Greve olaf som bränner ner syskonen Baudelair s hus så deras förelldrar dör. Han erver barnen och är grymt elak. Barnen Claus 12  Vioet, 14 Suni 1 år tvingas bo uppe på vinden. Barnen kommer till deras morbror och sedan till  deras faster (Merlyn Streep). Men båda gångerna lägger sig den onda greve olaf sig i och förstör.Men Violet är så bra på att uppfinna, Claus är så smart och sunny är så bra på att bitas, så de kan försöka klara sig från greve olaf på bäst sett. Filmen är ganska grå och syster. Men det är några små skämt efter som att Jim Carrey är med ;-) Han är bra i denna filmen!

Filmen är från 7 åt, den är 1 timme och 43 minuter lång. Filmen bygger på de tre första bökerna om syskonen Baudilere. Det bästa är att när man sett filmen om man då vill veta vad som händer barnen på deras äventyr och vilka de kommer till så finns det 11 böcker varatt läsa, jag har nästan läst alla. LÄS DOM! Jag ska i alla flall se denna film på lovet ;-)

Första intrycket hos Greve olaf.. Bra eller skarry??



Hejdå, nu ska jag ner och se på film :p /Jojo


I (L) Lördagar.

                                                                 LÖRDAG

Jag älskar lördagar. Man kan sova länga, äta godis, extra god frukost och sen är man ledig och kan göra vad man vill.
Idag sov jag till halv 11 och åt jättegod frukost. Sedan surfade jag lite. Jag kan tipsa om en rokig kärlekslåt på you tube. 7 things med Miley Cyrus.Jag har varitpå marge berg och tisslat lite, fixat lite i hemmet(min säng) och vart med Irma.(min kanin). Sedan storhandlade jag(skit mycket) men det bästa jag köpte var ett nummer av tidningen Chic  (eftersom jag nyligen läst ut mitt Elle nummer) och en godispåse :-D Det är så bra att man får äta godis på lördagar:-D


                                               
MMMM, gott gott.



                   
                     Vad väntar du på? Dra till afären och köp godis och slå dig ner framför tv,n.

Min kväll kommer att sluta med filmen Hulken, jag hoppas den är bra för Iro man var inte något vidare. Jag gillar mäst action och äventyr när det gäller filmer :-P Annars så får det va. Jag ska äta hemmlagad pizza.(Men jag hadde ijenkligen tänkt att äta nudlar med sallad och granatäpple(jag ska tästa nån gång ;-) )) Jag tror denna kvällen kommer bli bra, sen ska jag ju ha lov :-D Men men, nu ska jag chatta lite. Kraaaaam!


                                                      
p.s. Om du inte har tillgång till godis så  går det jättebra att baka dessa goda muffins, recept hittar du längre ner i bloggen ;-).

Att dansa på små rosa moln....med skämt! ;-)


                                                       Hello bloggen.

Jag hoppas att denna kvällen blir så bra att jag kan dansa på somå rosa moln. För idag i skolan( i slutet av skolan) var det flummigt. Alla larviga killar liksom barnslade sig.Hur kan man vara så respektlös. Jag skulle må dåligt flera dagar om jag var sådan. Men jag är ju jag.Vi bärettade skämt idag i skolan, jag kan skriva några(så många som jag bara orkar) skämt.

                                      
  • Vad händer i Auostralien om man sätter i hopp en känguru med en elefant? SVAR:Hål i marken!
  • Två män satt på krogen, den ena sa: Varför är du inte hemma? Min fru är arg, sa den andre. Varför är hon arg? För att jag inte är hemma.
  • Älgen tvättar sig i skogen, då kommer fågeln framm och frågar älgen: Varför tvättar du dig? Jo svarar älgen i morgon börgar älg jakten och då är det bäst att vara ren.
  • Pelle till fröken: Kan man få skäll för någoting som man inte har gjort? Nej svarar fröken. Pelle ler och säger, bra för jag har inte gjort min läxa.
  • En snygg och söt tjej går in i en klädafär och kollar sig om kring. Sedag går hon fram till kassan där en kill prao står. Hur mycket kotar denna tröjja? Den kostar en kyss!  -Farmor! Vad gör du? säger experditen förvånat. Jag ropar på farmor för det är hon som ska betala denna.
  • Två tjejer träffades och den ena sa: Vad heter du då? Jag heter Linnea, du själv då? Svarade den andra tjejen. Jag heter Anna utan d. Men det finns ju inget d i anna. Ne jag sa ju det!

Hoppas du gillade domm.Jag tog några kortisar ;-)

Jag kan  tippsa er om en bra åt som Hilary Duff sjunger som har fastnat mig på hjärnan.

                                       
Den heter : To the beat of my heart . Den äger.




Heeeejdå

Väskor

                                                               Man kan alldrig ha förmånga väskor


  • Det säger alla till mig. Själv vet jag inte vad det är mellan mig och handväskorna. Jag bara köper och köper. Okej, kanse inte har lika många väskoer som Pernilla walgren men, ganska många. Med 13 väskor och en kompis som tjatar om att få ärva dom och en mamma som säger sluta köp handväskor så känns det välldigt stressigt.I plaza kvinnan läste jag om handväskor. Det var jättebra. Om någon bara visste hämligheten som finns i folks väskor när man är på stan så.. ja skulle det vara magi. Alla har sin egen väsk pansion. Så börgar jag denna bloggen idag. Men handväskor .:-)

                                                                        Läcker va?






    Jag skulle jättegärna vilja ha en Louis vitton väska.





                                                







                              


    Snygga va?




    Jag är så konstig. Vart jag en går ska jag ha med mig min handväska. Även om det bara ligger en plånbok och en mobil där i, eller bara en mobil. Jag är bra konstig ja. Men snyggt tycket jag det är med väska. Bara jag ska möta nån kompis på vägen tar jag med mig handväskan, om jag ska ut och gå en sväng och till och med om jag bara ska ner och plugg aeller se på en film. Mina handväskor repesenterar olika länder och med det minnen. Jag kan tillexemel ha en väska och tänka, Denna köpte jag ju i Paris. ÅÅ vilken härlig resa det var :-) . Eller, denna köpte jag i kroatsien, justja det var ju då jag spilde ner den med läppglans, eller det vae ju då jag gick längs stranden vid solnedgången. Mina väskor ger mig minnen, glädje och trygghet.men ibland känner man sig lite dumm när man ska nån stans och kompisen inte har någon väska, utan bara jag, hela tiden bara jag. Det är något mysterium men jag och mina handväskor. Men jag kan inte lösa det. Det får nog förbli olöst för alltid.





                                   


                                                                Såå, varsegood, välj just dina favoriter :-) .






    3 saker jag alltid har med mig  i min handväska.
  • Min mobil.
  • Mitt läppbalsam.
  • Min bibel.


Fråga dig själv det oxå! ;-)






Min favoritväska:
Ja, jag vet inte. Jag har många fina väskor men det måste nog bli min svarta väska från Åhlens(jag är tråkig nu). Men det är medelstor och jag gillar den. En annan favori är mina två väskor från Paris :-).



                   








/Jojo(och hennes väskor) .








Färger

                                                    Ewery one have a collor , ewery collor is beuatiful

Okej det var en sångrad från room service. Ni vet i börgan av programet så sjunger ju dom..... esh strunta i det!
Men jag gillar den textraden, jag brukar lixom sjunga på den.
Alla har ju en färg, eller hur? Och alla färger är vackra, ellerhur? Ja derför stämmer denna textrad såbra.
Och den stämmer in på denna blogg idag.
För idag hadde jag tänkt att blogga om... färger.




Tänk varge dag:
Alla har en färg, alla färger är vackra.





Min färg är rosa. :-)

                                                      









Vilken är dinn färg, fråga dig själv det......





                            


                                                                        Vackra färg pennor.....
                                                   Hur skulle världen verkligen se ut utan färg?






Färger finns överallt i våran vardag.....


Som röda tomater.


Eller våran vackra gröna natur.(som holler på att förstöras) :'-(



Gula vackra blommor att pynta hemmer med. ;-)




Våran blå himmel.



Bruna svenska köttbullar, vad härligt.



Vi smyckar oss med snygga halsband, som detta oranga armbandet ;-) .





Rihanna gillar nog färger.








Men härligast och bäst är ju att ha på sig dessa färger... :-)




Hoppas du blev lite inspererad av detta ;-) Och kommihåg i din strässig avardag att kolla upp ibland på alla vackra färger som finns i din omgivning! Puss och kram, och kommihåg.....


                                 Alla har en färg, alla färger är vackra.




/Jojo!










Kladdkaka

Jag älskar att baka. Gör ingen annan det? Jag bakar minst en gång i veckan i alla fall. Mitt favoritresept är gammal vanlig hederlig seg kladdkaka. :-P
Alla blir så trött apå mig när jag bjuder hemm dom på kladdkaka. Kan du int ebaka någoting annat någon gång? Jo, men nu är jag ju spesialist på kalddkaka. Varför baka någoting annat ;-) Men visst är dom efterlängtade, flera vill betala frö att få en påse. Här är MITT kladkaka resept. MITT personliga som  jag kan i huvet och har kunnat de senaste åren :-)

                                         

Du behöver:
Mjöl
socker
kakao
salt
smör(flytande margarin är bäst)
egg
Bunke
slikepott
slev
muffinsformar

Gör såhär:
1.Sätt på ugnen på 175 grader.
2.Blanda 2 egg och 3 dl socker i en bunke.
RÖR!
3.Blanda i 4 matskedar kakao.
RÖR!
4.Blanda i 2 dl mjöl och tillset en nyp salt.
RÖR!
5.Blanda i 1 dl smör. Smältande margarin är best annars måste du smälta smör.
Rör noga.
Smöra muffinsform och lägg i kladkakesmeten, ta ut det sista med slikepotten :-P

Låt muffinsarna vara inne 10-15 min. Kolla på dom efter 10 min.

                                     Ja, denna formen är bäst, tro mig jag har den ;-)


Lycka till.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0